Det har vært noen hektiske flotte dager med rigging av Frithjof for sesongen 2023. Vi venter fremdeles på at den nye motoren skal komme, men det er også viktig å få skuta i ship shape både når det gjelder oppussing og rigg. Lørdag 6. mai var det klart for å få på plass all løpende rigg.

3 mann stilte til dyst denne flotte solfylte dagen. Hans Petter Skontorp, Erling Augland og Håkon xxx. Hans Petter fikk æren av å klatre i masta. Det hele gikk nokså smertefritt, og etter noen timer var alt på plass.

Søndagen opprant med strålende sol og nærmest vindstille, perfekte forhold for å få på seil. Noen tunge løft ble det også når klyverbommen skulle flyttes fra brygga og over på Frithjofs dekk, men med litt gode ideer fra Frederik om bruk av toppseilfallet for å hjelpe til, så gikk det hele greit.
Denne dagen var det Frederik Lange Nilsen, Liv Hem og Magne Gaasemyr. Finn fra Karuna hjalp til når et par ekstra hender trengtes.

Her er en liten videosnutt av begge dagene kortet ned til ca 2 minutter. (Video: Finn B. Hansen fra Karuna)