Igår kunne denne glade gjengen motta en gavesjekk på 300 000 kroner til ny motor og nytt gir til Frithjof. Før jul søkte vi Sparebankstiftelsen DNB om penger og nå fikk vi svar om at vi fikk innvilget hele søknadsbeløpet på 300 000 kroner.

På bildet (fra venstre): Svein Flusund, Anders Bruusgaard, Lill-Torunn Kilde, Marit Kaupang Klewe (DNB Larvik) og Erling Augland.

Dermed ble det lunsj og mottakelse av stor gavesjekk og blomster på Sliperiet kafé i Larvik tirsdag 11. april. Dette betyr at vi nå er i mål med «Aksjon ny motor»!. Motor og gir er allerede bestilt, og vi kommer tilbake med mer informasjon om når vi forventer å være seilingsklare for sesongen. Følg med på websiden vår og på Facebook. I mellomtiden må du gjerne ta en piruett på stuegulvet for å feire!

Vi benytter anledningen til å takke alle våre venner for all hjelp til innsamling av midler til å få på plass ny motor og nytt gir til Frithjof II. Denne aksjonen har vist at det er svært mange som har et hjerte for denne skøyta, og et sterkt engasjement for at losskøyta fortsatt skal være i drift for å formidle historien om losenes arbeid og videreformidle viktig kulturarv i vår egen skjærgård til nye generasjoner.