Tusen takk til alle som stilte opp på arrangementet «På puben for Frithjof» i går på Mikron i Larvik. Vi samlet inn 22 000 kroner til ny motor og nytt gir. Så fikk vi også en stor overraskelse da Kystlaget Fredriksvern med Stavernodden Fyr og bedriften Hydroscand i Larvik overrakte henholdsvis 30 000 og 10 000 kroner til motorbytte !! For en overraskelse og for en glede! Vi er så takknemlige for støtten!

Så vil vi også rette en stor takk til alle som har bidratt på Spleis-aksjonen så langt. Her har vi nå fått inn 21 800 kroner! Vi er nå godt på vei til ny motor og gleder oss til fortsettelsen! Spleis-aksjonen går fram til 1. mai, der målet er 350 000 kroner. Vi skal også rette en stor takk til Kari Larsen Foss-Pedersen som ledet På puben-kvelden, og tusen takk til Louis Jacoby og Svennerskum som stilte opp for oss! Alle hjerter gleder seg i dag.