Rekvisitter


Jubileumsboka  "Kystkultur i Vestfold"

Årets gave for venner av Losskøyta Frithjof II og annen kystkultur.

I forbindelse med Frihtjofs Venners 30 års jubileum har Line Lund, Fredrik Lange-Nielsen og Marit Ønvik samlet artikler fra vårt medlemstidsskrift.

Det er blitt en praktbok på 320 sider med stoff om loser, losing, fraktefart, båtbyggerier, historiske fartøyer, kystledfyr, kystkultur og  kystlag.

Frithjofs egen historie de siste 30 år er godt dokumentert. Her finnes alt om restaurering fra den første utskiftingen av bord og omrigging til arbeidet med den nye masta som snart kommer på plass. Her kan du hygge deg med gamle foto fra barnetokter, spennende reportasjer fra kappseilaser som Frithjof har vunnet og mye annet stoff om aktiviteten i Frithjofs Venner.  

Dette kan være er årets gaveidee til glede og opplysning for mange og til støtte for en god sak.

Boka kan ikke finnes ved å søke på Frithjof. Bokhandleren sier dette: Boka ligger i OA, tittel nevnt ovenfor, EAN: 9788230326909

Boka er å få kjøpt i Norli bokhandel. Du kan også sende Vigdis Amlie en SMS eller ringe på tlf 98 04 41 05, så skaffer hun deg boka. Den koster kr 300. Eventuell porto kommer i tillegg.

Satt inn 24.8.2014


SOMMERSALG

Det er salg i "Frithjof-butikken" så forny sommergarderoben hos oss!!

Vi kan tilby blå eller hvite t-skjorter i følgende størrelser: 12-13 år, 12-14 år, m, l, xl, til kr.100 pr. stk. Litt begrenset utvalg i farge og størrelse.

Vi har også hvite caps til kr.50 og hvite nett til kr.25. Alt materiell har Frithjof- logo til dekor.

Det er også noen få kasetter igjen på lager til kr.25.

Har du ennå ikke skaffet deg og alle dine venner jubileumsboka " Losskøyta Frithjof- 100 år med Losing og Lystseilas", har du fremdeles muligheten. 
Boka er skrevet av James Ronald Archer, og er en svært interessant beretning om Frithjofs unike historie. Selges for kr.100.

Ta kontakt med Vigdis Mette Amlie, tlf. 33130016/ 98044105, eller på epost.

Dette er trykkene på hhv den hvite og den blå T-skjorta


Siden er oppdatert av webmaster 15-jan-2020